Xocodessert Gluten Free és un projecte que va néixer de la necessitat d'elaborar pastisseria sense gluten de qualitat per a l'hostaleria.
Sempre han treballat per apropar una pastisseria moderna i artesanal al sector de la restauració. Apostant per la qualitat de la matèria primera; Per això en aquesta nova etapa no podien oferir menys. Descontents amb les farines comercials sense gluten van estar un any desenvolupant la seva pròpia fórmula de farina per a pastisseria.
L'any 2016 van convertir tota la seva producció a sense gluten i no podien creure-ho, la resposta dels seus clients va ser que no havien notat el canvi, ni en el gust, ni en la textura, ni en l'aspecte. Avui en dia, molts d'ells segueixen comprant els seus productes encara que no els venguin com postres sense gluten.
Des de llavors, han seguit experimentant amb la formulació sense gluten, durant el 2018 van treure una gamma de pa sense gluten per a restauració. Ara, adaptant-se a la situació de la Covid-19 han apostat per acostar la pastisseria i fleca sense gluten de qualitat als particulars obrint la seva primera pastisseria XOCODESSERT, especialitzada en productes lliures de gluten, lactosa i/o proteïna de llet, i amb una àmplia gamma vegana.